Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 951

Üniversitemizin Tüm Akademik Birimlerinde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Denizcilik Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Bandırma Meslek Yüksekokulu, Gönen Meslek Yüksekokulu, Manyas Meslek Yüksekokulu ve Erdek Meslek Yüksekokulunda, öğretim üyelerinin katılımı ile Akademik Genel Kurul Toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantılarda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu da hazır bulundu.

2017-2016 eğitim öğretim yılı hakkında genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantılarda, tüm akademik birimlerin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgiler verildi. Toplantılarda 2017-2018 akademik yılı için değerlendirmeler yapılırken, ayrıca toplantılarda akademik personel ile eğitim-öğretim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.