Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2019

Gösterim: 1030

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Programı

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin 1. yıldönümü sebebiyle 11 Temmuz 2017 tarihinden itibaren, “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” günü nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Program kapsamında ilk olarak "Bandırma Şehitlik Ziyareti" düzenlenecek.

14 Temmuz Cuma günü ise 15 Temmuz gecesi yaşananları anlatan bilgi ve görsellerin yer alacağı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik" fotoğraf sergisi açılacak ve “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Paneli” düzenlenecek. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in açılış konuşmasını yapacağı programda düzenlenecek panelin moderatörlüğünü Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hamit Akçay yapacak. Panelde konuşmacı olarak; ANAR Araştırma Şirketinin Genel Müdürü İbrahim Uslu,  Üniversitemiz Genel Sekreteri ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu ve USMED (Uluslararası Sosyal Medya Derneği) Başkanı Said Ercan katılacak.

15 Temmuz günü ise saat 22:00'da "Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü" düzenlenecek. Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik" Anma Programına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile üniversitemiz akademik ve idari personeli de katılacak.

 


Fotoğraflar