Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1161

“15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri Bandırma Şehitlik Ziyareti

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin 1. yıldönümü nedeniyle 11 Temmuz 2017 tarihinden itibaren, “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Program kapsamında ilk olarak "Bandırma Şehitlik Ziyareti" düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımı ile düzenlenen şehitlik ziyaretinde; Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Garnizon ve 6. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ahmet Biçer, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, ilçe protokolü ile siyasi parti temsilcilerinden AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı ve CHP İlçe Başkanı Atilla Atakay katıldı.

Şehitlik ziyaretinde Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük dualar okudu. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar tek tek şehit mezarlarını ziyaret etti.

"15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikler ve anma programlarıyla devam edecek. Üniversitemiz, Bandırma Kaymakamlığı ve Bandırma Belediyesi ortaklığı ile düzenlenen anma etkinlikleri, 15 Temmuz akşamı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan üniversitemiz akademik ve idari personelin de katılacağı “Demokrasi Nöbeti”nin ardından sona erecek.


Fotoğraflar